פסטה קסרצ׳ה ברוטב רוזה, צנוברים, בייבי מוצרלה, בזיליקום ופרמזן

פסטה קסרצ׳ה ברוטב רוזה, צנוברים, בייבי מוצרלה, בזיליקום ופרמזן
פסטה קסרצ׳ה ברוטב רוזה, צנוברים, בייבי מוצרלה, בזיליקום ופרמזן

כל מה שפסטה איטלקית אמיתית צריכה זה רוטב טוב שילווה אותה, ישלים ויעצים את טעמיה. מתכון לקסרצ'ה ברוטב רוזה, צנוברים, בייבי מוצרלה ובזיליקום ייקח אתכם היישר לטרטורייה בארץ המגף

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־4 סועדים:

פסטה קסרצ׳ה (חונקי כמרים), 500 גר׳ של ברילה

צנצנת רוטב עגבניות פומודורו של ברילה

כפית שום כתוש

חצי מיכל שמנת מתוקה

20 כדורי בייבי מוצרלה

(או 4 כדורים גדולים קרועים ביד לחתיכות גסות)

חופן עלי בזיליקום טריים

כף צנוברים

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

80 גר׳ גבינת פרמזן.

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן המופיעות על גבי האריזה. מסננים ומצננים להפסקת הבישול.

2. שופכים את צנצנת הרוטב לתוך מחבת ומחממים על אש בינונית. מוסיפים את השום והשמנת. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.

3. מסירים מהאש, מחלקים למנות ומפזרים מעל עלי בזיליקום, מוצרלה ופרמזן מגורד.

 

צילום בן יוסטר | סטיילינג דלית רוסו | פסטה ברילה | מתכונים אמיר מרקוביץ’ | כלי קרמיקה אינגריד קוטנר | איטלקיה בתחנה