קנלוני במילוי ריקוטה, סלמון ועירית עם רוטב פומודורו

קנלוני במילוי ריקוטה, סלמון ועירית עם רוטב פומודורו
קנלוני במילוי ריקוטה, סלמון ועירית עם רוטב פומודורו

במיוחד לשבועות מתכון לקנלוני אפוי במילוי גבינת ריקוטה וסלמון מאודה ברוטב פומודורו עשיר. מדהים כמה שזה פשוט

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־4 סועדים:

קנלוני 250 גר׳ (שתי אריזות) של ברילה

צנצנת רוטב עגבניות ארביאטה של ברילה

500 גר׳ גבינת ריקוטה

4 כפות שמן זית

300 גר׳ סלמון טרי נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות

1 ביצה

2 כפות גבינת פרמזן

צרור עירית קצוצה דק

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הקנלוני במים מומלחים ורתוחים כ־2 דקות, מסננים ומצננים להפסקת הבישול.

2. מילוי: במחבת בינונית עם מעט שמן זית מאדים את קוביות הסלמון במשך דקה. מעבירים לקערה ומצננים.

3. מוסיפים לקערה את גבינת הריקוטה, פרמזן, ביצה ועירית קצוצה ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל וממלאים בעזרת כפית קטנה (או שק זילוף) את הקנלוני במילוי.

4. מניחים את הקנלוני בתבנית אפייה, יוצקים עליו רוטב פומודורו ואופים בתנור שחומם מראש ל־200 מעלות במשך 15 דקות.

 

צילום בן יוסטר | סטיילינג דלית רוסו | פסטה ברילה | מתכונים אמיר מרקוביץ’ | כלי קרמיקה אינגריד קוטנר | איטלקיה בתחנה