כרובית אפויה עם תבלינים

צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת לבל
צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת לבל

כרובית אפויה היא אחד המאכלים שילדים – ומבוגרים – אוהבים ביותר. לפניכם מתכון טעים במיוחד לכרובית עם תבלינים שאפשר גם להקרים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-4-3 מנות:

1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
2-1 כפיות פפריקה מתוקה
1 כרובית, שטופה היטב ומפורקת לפרחים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את השמן עם התבלינים בקערית.

2. מניחים את פרחי הכרובית על תבנית מחופה בנייר אפייה ומעסים במשחת התבלינים עד שכל הפרחים מצופים באופן אחיד מכל הצדדים.

3. אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהכרובית מתרככת וחלק מהקצוות מושחמים וצרובים קלות.