לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה

גרסה קצת שונה ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות והמוכרות, המתאימה לחנוכה ולכל השנה

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

ל-15 לביבות:

1 קישוא, מגורר

1 תפוח אדמה בינוני, מגורר

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

1 ביצה

2 כפות קמח

מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הירקות עם הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

2. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן המגיע עד מחצית מגובהן על אש בינונית משני הצדדים.