לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה
גרסה קצת שונה ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות והמוכרות, המתאימה לחנוכה ולכל השנה
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
ל-15 לביבות:
1 קישוא, מגורר
1 תפוח אדמה בינוני, מגורר
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
1 ביצה
2 כפות קמח
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הירקות עם הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
2. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן המגיע עד מחצית מגובהן על אש בינונית משני הצדדים.