חציל על האש למנגל יום העצמאות
הוא לא תופס את מרכז הבמה ביום העצמאות, אך שום מנגל אינו שלם בלעדיו: קבלו מתכון קל ומטריף לחציל על האש. כל כך טעים שתרצו אותו כמנה עיקרית
החומרים
4 חצילים בלאדי
שמן זית
טחינה גולמית
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
צולים את החצילים על המנגל עד שהם רכים. פותחים אותם בסכין, מזלפים שמן זית, מוסיפים את השום והטחינה ומגישים.
למתכונים נוספים ליום העצמאות:
הכנה ומתכונים מוטי חי הבשרים של זלמן, צילום דניה ויינר, סטיילינג דיאנה לינדר
Meda, הפרחים 17 רשפון, medashop.co.il
בלו בנדנה ה׳ באייר 52 תל אביב, 03־6021686
הבשרים של זלמן הוא אטליז המתמחה בטיפול מקצועי בבשר טרי הכולל פירוק ויישון של הבשר על חלקיו השונים. במקום מכינים גם מוצרים ייעודיים למנגל ונמכרים גם מוצרי גורמה נלווים (תבלינים, שמנים ומעדנים). שד' ירושלים 20 יפו; ניסים אלוני 10 מגדלי יו תל אביב.