עושים באזז

הוא תוסס, הוא טעים והוא יעניק לאירוע שלכם את הבאזז הנכון: קליל, צעיר וזורם. Sparkling Buzz של יקבי כרמל, יין מבעבע מתקתק, הוא כל מה שאתן צריכות בקוקטייל שלכן כדי לעשות פאן. לשתות ולהתאהב

88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי | יקבי כרמל

Buzz Aperoll Spritz

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו

מה אנחנו צריכים (לקוקטייל אחד):
50 מ"ל אפרול
60 מ"ל SPARKLING BUZZ מוסקו
10 מ"ל סודה
פלח תפוז
כוס: יין

מה עושים?
לכוס מלאה בקרח מוזגים את כל הנוזלים. סוחטים את התפוז פנימה ומערבבים.
טיפ: אם רוצים להרשים את האורחים אפשר לקחת תפוז שלם ולעשות בו חריצים בעזרת זסטר (להשיג בחנויות כלי בית) לכל האורך, ואז לחתוך לפרוסות.

[tmwdfpad]

Buzz Life in Sparkling Pink

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו

מה אנחנו צריכים (ל-6 קוקטיילים):
1 סלסילת תותים חתוכים לקוביות קטנות
2 אפרסקים חתוכים לקוביות קטנות
10 עלי בזיליקום טריים
1/3 כוס סוכר לבן
בקבוק SPARKLING BUZZ קריניאנו
סודה לסגירת המשקה
כוס: שמפניה

מה עושים:
בקנקן מועכים בעדינות את התותים, האפרסקים, הבזיליקום והסוכר. מערבבים ונותנים לתערובת לעמוד 30 דק' במקרר. מוסיפים לקנקן SPARKLING BUZZ קריניאנו ומערבבים. מוזגים לכוס מלאה בקרח, סוגרים את המשקה בסודה ומקשטים בפירות מתוך הקנקן.
טיפ: ניתן להשתמש בכל פרי שיש בבית. חובבי האלכוהול יכולים לחזק את הסנגרייה עם אלכוהול ניטרלי כמו וודקה, לפי הטעם.

BUZZ Bellini

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו

מה אנחנו צריכים (לקוקטייל אחד):
מנגו טרי
SPARKLING BUZZ מוסקו
כוס: כוס שמפניה או מרטיני

מה עושים:
מערבלים בבלנדר מנגו עם מעט מים. מוזגים את המחית לכוס ומוסיפים באיטיות SPARKLING BUZZ מוסקו. מערבבים עם כפית ארוכה.
טיפ: אפשר להכין BUZZ Bellini נהדר גם עם אפרסק, שזיף ואפילו אגסים.