עוגיות חמאה וגבינה עם קינמון

צלם: יחסי ציבור
צלם: יחסי ציבור

אין כמו עוגיות חמאה: קלות להכנה, טעימות ומהירות. מתכון לעוגיות שתוכלו להכין לאורחים שהגיעו בהפתעה או סתם לנשנוש

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים לכ-80 עוגיות קטנות:

5 כפות סוכר
250 גרם חמאה
3 כוסות קמח
1 גביע גבינה לבנה 3%
1 כף תמצית ווניל
1 כפית קינמון טחון
3/4 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר, מוסיפים את הגבינה, תמצית הווניל, הקמח והקינמון וממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד ורך.

2. יוצרים עם הידיים כדורי בצק קטנים (בגודל של כדור פינג פונג) ומסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.

3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 17 דקות.

4. מוציאים מהתנור, מפזרים על העוגיות אבקת סוכר בעזרת מסננת, מחכים שיתקרר ומגישים.

המלצת השף: כדאי להוסיף 2 כפות שומשום לבן לתערובת.