עוגת ביסקוויטים וממרח לוטוס

עוגת ביסקוויטים וממרח לוטוס | צלם: שאטרסטוק/ Shutterstock
עוגת ביסקוויטים וממרח לוטוס | צלם: שאטרסטוק/ Shutterstock

מתכון לעוגה ביסקוויטים חלומית עם ממרח לוטוס

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

2 חבילות אינסטנט פודינג (80 גרם כל שקית).
1 קופסא ממרח לוטוס
1 שמנת מתוקה צמחית
3 כוסות חלב סויה
1 כוס שוקו (עשוי מאבקת שוקו ומים רותחים בלבד).
500 גרם ביסקוויטים "פתי בר"

אופן ההכנה:

1. ממיסים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומניחים להתקרר.
2. מכינים בקערה אחת חבילת פודינג אחת עם כוס וחצי חלב סויה וחצי מיכל שמנת מתוקה צמחית.
3. מערבבים את ממרח הלוטוס המומס לתוך הפודינג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מכניסים למקרר להתייצבות קלה.
5. לוקחים ½ מכמות הביסקוויטים וטובלים בשוקו ומסדרים בתבנית
6. מורחים מעליהם את תערובת הלוטוס
7. לוקחים את החצי השני של הביסקוויטים, טובלים בשוקו ומסדרים על תערובת הלוטוס.
8. מכניסים למקרר להתייצבות.
9. בינתיים מכינים את חבילת הפודינג השנייה עם כוס וחצי חלב סויה וחצי מיכל שמנת מתוקה צמחית.
10. מכניסים למקרר להתייצבות קלה.
11. מורחים את התערובת על הביסקוויטים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

המתכון באדיבות פורטל הלייף סטייל הטבעוני