עוגת בננות עם שוקולד צ’יפס
מתכון לעוגת בננות מושלמת עם שוקולד צ’יפס שמכינים תוך 4 דקות בלבד
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
• 2 בננות רכות
• 1 ביצה
• כוס קמח תופח
• כוס סוכר או כוס סילאן
• 6 כפות חלב
• חצי כוס שמן
• חצי כוס שוקולד צ'יפס (או כל כמות רצויה אחרת) – אפשר גם לשבור טבליות שוקולד מריר רגילות
אופן ההכנה:
1. מועכים את הבננות היטב בעזרת מזלג
2. מוסיפים את הביצה + קמח ומערבבים
3. מוסיפים חלב + סוכר + שמן וממשיכים לערבב לתערובת אחידה
4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס
5. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות
6. משמנים היטב תבנית אפייה אינגליש קייק בחמאה
7. מוזגים את התערובת לתבנית ומשטחים לצורה אחידה
8. מכניסים לתנור ל30-40 דק' (תלוי בתנור) ומוציאים כשהקיסם יוצא יבש
בתיאבון!