עוגת גבינה פירורים
הקינוח הפשוט והטוב לערב חג השבועות - הגרסא הקלאסית מהקונדיטור של קפה גרג
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
לבלילה:
קילו גבינה 9%
800 מ"ל של שמנת מתוקה 42%
300 גרם סוכר
30 גרם פודינג וניל
30 גרם מ"ל ברנדי
גרידת לימון שלם אחד
לבצק:
450 גרם קמח
250 גרם חמאה
160 גרם סוכר
4 חלמונים של ביצה (80 גר')
20 גרם אבקת-אפיה (2 כפות שטוחות)
אופן ההכנה:
1. מקציפים שמנת עם סוכר ופודינג וניל.
2. מוסיפים בהדרגה את הגבינה.
3. מערבבים עם הלקקן.
4. מוסיפים את גרידת לימון והברנדי ובוחשים במהירות איטית.
5. שומרים במקרר.