עוגת גבינה פירורים

עוגת  גבינה פירורים | צלם: אסף לוי
עוגת גבינה פירורים | צלם: אסף לוי

הקינוח הפשוט והטוב לערב חג השבועות - הגרסא הקלאסית מהקונדיטור של קפה גרג

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לבלילה:

קילו גבינה 9%
800 מ"ל של שמנת מתוקה 42%
300 גרם סוכר
30 גרם פודינג וניל
30 גרם מ"ל ברנדי
גרידת לימון שלם אחד

לבצק:

450 גרם קמח
250 גרם חמאה
160 גרם סוכר
4 חלמונים של ביצה (80 גר')
20 גרם אבקת-אפיה (2 כפות שטוחות)

אופן ההכנה:

1. מקציפים שמנת עם סוכר ופודינג וניל.

2. מוסיפים בהדרגה את הגבינה.

3. מערבבים עם הלקקן.

4. מוסיפים את גרידת לימון והברנדי ובוחשים במהירות איטית.

5. שומרים במקרר.