עוגת שוקולד מעולה

טעימה, קלה להכנה והפלוס הגדול: ללא ביצים | צלם: א.ס.א.פ קריאייטיב |  Kelvin Wong , shutterstock
טעימה, קלה להכנה והפלוס הגדול: ללא ביצים | צלם: א.ס.א.פ קריאייטיב | Kelvin Wong , shutterstock

מתכון לעוגת שוקולד נפלאה עם קרם שוקולד. טעימה, קלה להכנה והפלוס הגדול: ללא ביצים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לבסיס:

2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1/2 כפית מלח
2 כוסות מים רתוחים
1/2 כוס שמנת מתוקה
חופן שוקולד צ’יפס

לקרם

5 כפות אבקת שוקולית
חצי גביע שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים קמח וסוכר, מוסיפים שוקולית ומלח ומערבבים.
2. מוסיפים את המים הרתוחים ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב
3. משמנים תבנית ושופכים את התערובת.
4. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות. מצננים

לקרם:

5. מערבבים את אבקת השוקולית עם השמנת המתוקה בעזרת כפית היטב עד שנוצרת משחה נוזלית ושופכים על העוגה