מתכון מקפיץ לסלט שהוא ארוחה

סלט שהוא ארוחה
סלט שהוא ארוחה

בדקות בודדות של הכנה תסגרו לעצמכם פינה עם מבחר ירקות מוקפצים בסלט עשיר, ססגוני וטעים

88 שיתופים | 132 צפיות

 

במיוחד לימי הקיץ העמוסים הבאנו לכם מתכון קליל ומהיר לסלט מוקפץ, משביע וכיפי שישאיר לכם טעם לעוד.

החומרים:

300 ג"ר אטריות שעועית ( להשרות במים קרים חצי שעה)
100 ג"ר פטריות שמפיניון חתוכות
100 ג"ר פטריות ירדן חתוכות
50 ג"ר גזר חתוך לגפרורים
50 ג"ר פלפל אדום חתוך לגפרורים
50 ג"ר פלפל ירוק חתוך לגפרורים
צנצנת של ערמוני מים מסוננים (לא חובה)
30 ג"ר שעועית אדומה מבושלת
6 בצלים ירוקים פרוסים דק
3 כפות שמן קנולה
3 כפות שמן קוקוס
1 כף סוכר
סויה

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן קנולה ושמן קוקוס בווק או בסיר רחב

2. מטגנים את הירקות קלות שיישארו קריספים

3. מסננים את אטריות השעועית ומוסיפים לווק

4. מתבלים בסוכר ובסויה

5. מערבבים.

6. מוסיפים בצל ירוק ומגישים

באדיבות חוות השמפיניון