פרגיות צלויות עם גזרים מקורמלים
מתכון לפרגיות צלויות עם גזרים חריפים מקורמלים בסילאן
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל־4 מנות
לפרגיות
800 גר' פרגיות
מעט קורנפלור
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
לגזרים
2 גזרים, קלופים ופרוסים בעובי של
כ־2 ס"מ
2 כפות סוכר
2 כפות סילאן
1/2 פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מכינים את הגזרים: מערבבים בסיר קטן את כל המרכיבים ומוסיפים מים עד לכיסוי כמעט מלא. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, עד שהגזרים רכים אך לא נמעכים.
2. מכינים את הפרגיות: מקמחים אותן בקורנפלור וצורבים במחבת ברזל חמה עם שמן הזית בשני הצדדים. מתבלים במלח ובפלפל.
3. מגישים את הגזרים לצד הפרגיות.