פרגית במרינדת תבלינים
מרינדה מגוונת ומשדרגת את מנת הבשר או העוף. קבלו מתכון לפרגית במרינדת תבלינים
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
ל-4 מנות:
1/2 כוס שמן זית
1 שן שום, כתושה
1 כף עלי אורגנו, קצוצים
1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים
1 כף עלי בזיליקום, קצוצים
1 ק"ג נתחי פרגית, מנוקים משומן
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מערבבים את שמן הזית, השום וכל עשבי התיבול, מכניסים למיקרוגל למשך דקה ומצננים.
2. מסדרים את נתחי הפרגית על מגש ומורחים את המרינדה על שני צדי הפרגיות בעזרת מברשת. מניחים בצד לשעה.
3. צולים את נתחי הפרגית על הגריל כ-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ובפלפל.