פשטידת פסטה עם מיקס גבינות

צלם: דני לרנר
צלם: דני לרנר

מתכון קל ומהיר לפשטידת פסטה נפלאה עם גבינות שיש לכל אחד בבית. פשוט פשוט וטעים טעים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

1 חבילת אטריות רחבות

1 קופסא קוטג' טרה 5%

150 גרם מיקס גבינות (תערובת גבינה מוצרלה וגבינה צהובה מגורדות) מסדרת טוב טעם של טרה

1 גביע שמנת חמוצה או גביע יוגורט

4 יח' ביצים

2 כפות פירורי לחם

מלח גס ופלפל שחור גרוס

50 גרם חמאה מומסת לשימון התבנית

50 גרם מיקס גבינות – להקרמה

המתכון הינו לשישה סועדים – תבנית אלומיניום בינונית (20*30)

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר עם מים עד לרתיחה ומבשלים את האטריות למשך 6 דקות, מסננים ומעבירים לקערת ערבוב

2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב

3. משמנים את התבנית בחמאה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את תערובת הגבינות להקרמה

4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה

המלצת השף:

א. להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט עיזים

ב. ניתן להוסיף שן שום קצוצה ומעט צ'ילי גרוס לתערובת הפשטידה

המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף מחלבת טרה