צ’יקן נאגטס – חטיפי עוף

צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש
צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

מתכון טעים וקל למנה מהמטבח האמריקאי שאהובה במיוחד על ילדים: צ’יקן נאגטס - חטיפי עוף שכיף לנשנש

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-4 מנות:

4 יחידות חזה עוף
1 כפית בזיליקום יבש
1 כפית אורגנו יבש
מלח, פלפל שחור
4 ביצים, טרופות
4 כפות רוטב ברביקיו
2 כוסות קמח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. טוחנים את חזות העוף במעבד מזון עד קבלת מרקם פירורי. מעבירים לקערה.

2. מוסיפים לקערה את התבלינים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. צרים מהתערובת כדורים קטנים ומשטחים אותם קלות לקבלת קציצות קטנות (נאגטס).

3. מערבבים את הביצים עם רוטב הברביקיו.

4. טובלים את הקציצות בקמח, בתערובת הביצים ורוטב הברביקיו ושוב בקמח ומטגנים במחבת רחבה עם שמן בשני הצדדים עד שהן מזהיבות.