קוביות סלמון צרובות

צלם: צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת לבל
צלם: צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת לבל

דג סלמון הוא טעים, בריא ומנה נפלאה שילדים אוהבים. לפניכם מתכון לסלמון צרוב קל להכנה

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-4-3 מנות:

½1 כפות שמן קנולה
2 כפות רוטב הויסין
2 כפות רוטב סויה
1 כף מייפל
500 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות בינוניות (אפשר לבקש ממוכר הדגים)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את השמן, רוטב ההויסין, רוטב הסויה והמייפל. מוסיפים את הסלמון לקערת המשרה ומעבירים למקרר למשך 60 דקות.

2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את קוביות הסלמון מכל הצדדים, עד שבשר הדג נצרב קלות ומשנה את צבעו, אך מרכזו נשאר ורדרד.

אופן ההגשה:

מניחים את הסלמון על מצע אורז בסמטי מלא (מבושל לפי הוראות היצרן), לצד ברוקולי שנחלט במשך חמש דקות במים רותחים וסונן היטב, ועליו רוטב חמאת בוטנים וסויה.