פטריות ממולאות בגבינה

פטריות ממולאות בגבינה | צלם: שאטרסטוק/ Shutterstock
פטריות ממולאות בגבינה | צלם: שאטרסטוק/ Shutterstock

מתכון קל במיוחד לפטריות ממולאות בגבינה, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 250 גר' (1 סלסילה) פטריות שמפיניון גדולות
  • 100 גר' (1/2 גביע) גבינת ריקוטה 5%
  • 2-5 כפות גבינה בולגרית או מלוחה 5%
  • צרור שמיר, קצוץ דק
  • 1 כף בזיליקום רצוץ דק
  • 1 כף תבלין לפיצה
  • 1 ביצה טרופה
  • פירורי לחם לציפוי
  • 2 כפות גבינת קשקבל מגורדת
  • מעט פלפל שחור
  • שמן לטיגון


אופן ההכנה:

  1. קוטמים את רגלי הפטריות.
  2. מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הגבינה הבולגרית, השמיר, הבזיליקום והתבלין לפיצה.
  3. ממלאים את הפטריות בעזרת כפית בתערובת הגבינה, כך שתיווצר תלולית.
  4. טורפים בקערה נפרדת את הביצה ובקערה נוספת פירורי לחם עם מעט פלפל שחור וגבינת קשקבל.
  5. טובלים את הפטריות הממולאות בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, ומטגנים עד הזהבה.

** מי שמעדיף לא לטגן- ניתן לוותר על השלב החמישי ולהכניס את הפטריות לאחר השלב הרביעי לתנור עד שהגבינות נמסות**