פטריות ממולאות בגבינה
מתכון קל במיוחד לפטריות ממולאות בגבינה, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 250 גר' (1 סלסילה) פטריות שמפיניון גדולות
- 100 גר' (1/2 גביע) גבינת ריקוטה 5%
- 2-5 כפות גבינה בולגרית או מלוחה 5%
- צרור שמיר, קצוץ דק
- 1 כף בזיליקום רצוץ דק
- 1 כף תבלין לפיצה
- 1 ביצה טרופה
- פירורי לחם לציפוי
- 2 כפות גבינת קשקבל מגורדת
- מעט פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- קוטמים את רגלי הפטריות.
- מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הגבינה הבולגרית, השמיר, הבזיליקום והתבלין לפיצה.
- ממלאים את הפטריות בעזרת כפית בתערובת הגבינה, כך שתיווצר תלולית.
- טורפים בקערה נפרדת את הביצה ובקערה נוספת פירורי לחם עם מעט פלפל שחור וגבינת קשקבל.
- טובלים את הפטריות הממולאות בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, ומטגנים עד הזהבה.
** מי שמעדיף לא לטגן- ניתן לוותר על השלב החמישי ולהכניס את הפטריות לאחר השלב הרביעי לתנור עד שהגבינות נמסות**