ממתק שוקולד ביתי
שוקולד הוא אחד מהמאכלים האהובים ביותר, והפעם הוא גם בריא. מתכון קל להכנה לממתק שוקולד נפלא
88 שיתופים | 132 צפיות
זמן הכנה: 60 דקות | דרגת קושי: קל | כשרות: פרווה
שילוב של שוקולד איכותי 70% מוצקי קקאו וממרח חרובים. אפשר להתפרע עם כל תוספת שאוהבים, כגון קליפת תפוז מגוררת, קוביות קוקוס או חמוציות, או לוותר על כל התוספות.
החומרים לתבנית בגודל 22X17 ס"מ:
- 300 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 350 גרם ממרח חרובים אורגני
- 1/3 כוס תפוחי עץ מיובשים, חתוכים לקוביות קטנות
- 1/3 כוס פיסטוקים, קלויים קלות
- 1/3 כוס אגוזי לוז, קלויים
אופן הכנה:
1. ממסים את השוקולד וממרח החרובים בבן מארי. מערבבים קלות, מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים.
2. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומעבירים למקרר לשעתיים. 3 פורסים את השוקולד בסכין משוננת לריבועים בגודל ½2 ס"מ ושומרים במקפיא. מגישים קפוא.