ממתק שוקולד ביתי

שוקולד הוא אחד מהמאכלים האהובים ביותר, והפעם הוא גם בריא. מתכון קל להכנה לממתק שוקולד נפלא

88 שיתופים | 132 צפיות

זמן הכנה: 60 דקות | דרגת קושי: קל | כשרות: פרווה

שילוב של שוקולד איכותי 70% מוצקי קקאו וממרח חרובים. אפשר להתפרע עם כל תוספת שאוהבים, כגון קליפת תפוז מגוררת, קוביות קוקוס או חמוציות, או לוותר על כל התוספות.

החומרים לתבנית בגודל 22X17 ס"מ:

  • 300 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
  • 350 גרם ממרח חרובים אורגני
  • 1/3 כוס תפוחי עץ מיובשים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/3 כוס פיסטוקים, קלויים קלות
  • 1/3 כוס אגוזי לוז, קלויים

אופן הכנה:

1. ממסים את השוקולד וממרח החרובים בבן מארי. מערבבים קלות, מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים.

2. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומעבירים למקרר לשעתיים. 3 פורסים את השוקולד בסכין משוננת לריבועים בגודל ½2 ס"מ ושומרים במקפיא. מגישים קפוא.