מתכון לסלט פסטה קר

צלם: בועז לביא
צלם: בועז לביא

רעבים אבל לא מתחשק לכם לאכול משהו כבד מדי? קבלו מתכון לסלט פסטה קר של שף אמיר שולר ממסעדת בליני

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

חומרים ל-4 מנות:

500 גרם פסטה פנה או פסטה פוזילי

1 חציל

2 כפות שמן זית למריחה + 3 כפות שמן זית

20 עגבניות שרי חצויות

30 עלי אורגנו

100 גרם זיתי קלמטה מגולענים, קצוצים דק

300 גרם כדורי מוצרלה חתוכים לקוביות

מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראת היצרן ומניחים להצטנן.

2. פורסים את החציל לטבעות ומשמנים בשמן זית. ממליחים ומפלפלים. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהחציל מתרכך וקוצצים גס.

3. מעבירים את הפסטה לקערת ערבוב ומוסיפים את החצילים, עגבניות השרי, עלי אורגנו, זיתים וקוביות מוצרלה.

4. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומגישים.