פיצה כשרה לפסח
שלושה שלבים פשוטים ויש לכם פיצה מושלמת וכשרה לפסח. יאמי!
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
לבצק:
0.5 ליטר חלב
3 ביצים
400 גרם קמח מצה
180 גרם קמח תפו"א
10 גרם אבקת אפיה
מלח
50 גרם מרגרינה מומסת
לרוטב:
רוטב עגבניות
גבינה מגורדת
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.
2. נותנים לבצק "לנוח" כשעה.
3. פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)
4. אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת