ביורק – פלפל מטוגן במילוי גבינות

פלפלים ממולאים בגרסה חלבית, שהיא גם נמסה וגם קריספית הודות לציפוי פירורי הלחם ולטיגון העמוק
כשר, קל, מהיר, חלבי
החומרים לכ-10 מנות:
- 250 גר'גבינה בולגרית
- 1 גביע (250 גר') קוטג'
- 10 פלפלי שושקה, קלויים ומוחמצים (אפשר גם משימורים)
- 1 חב' קטנה (250 גר') פירורי לחם
- 4 ביצים, טרופות
- שמן, לטיגון עמוק
אופן הכנה:
1. מפוררים לקערה את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הקוטג' לתערובת אחידה. ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות (כ=2 כפות לפלפל).
2. מעבירים את פירורי הלחם לצלחת שטוחה ומצפים את הפלפלים. טובלים את הפלפלים המצופים בביצים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה קלה.
מצרכים:
לכ-10 מנות:
- 250 גר'גבינה בולגרית
- 1 גביע (250 גר') קוטג'
- 10 פלפלי שושקה, קלויים ומוחמצים (אפשר גם משימורים)
- 1 חב' קטנה (250 גר') פירורי לחם
- 4 ביצים, טרופות
- שמן, לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. מפוררים לקערה את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הקוטג' לתערובת אחידה. ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות (כ=2 כפות לפלפל).
2. מעבירים את פירורי הלחם לצלחת שטוחה ומצפים את הפלפלים. טובלים את הפלפלים המצופים בביצים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה קלה.