עוגת פרג פריכה

|

צלם: דן לב

מחפשים עוגה טעימה וקלה להכנה? קבלו מתכון לעוגת פרג מבצק פריך של מיקי שמו

עוגת פרג של מיקי שמו | צלם: דן לב

מצרכים:

למילוי:

1/4 1 כוס סוכר
1/4 1 כוס חלב
100 גרם חמאה
4 כוסות פרג
4 כפות עוגיות חמאה מפוררת
1/2 לימון מגורד
1 ביצה מידה "L"

לבצק הפריך:

1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח

אופן ההכנה:

אופן הכנת המילוי :

1. מרתיחים בסיר חלב, סוכר , חמאה וגרידת לימון.
2. לאחר רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים.
3. לאחר שמתקרר סמוך לעבודת הכנת העוגיות מוסיפים את הביצה.

אופן הכנת הבצק הפריך:

1. מקציפים במיקסר עם בלון את הסוכר והחמאה כ- 5 דקות.
2. מוסיפים את הביצים בהדרגה.
3. לבסוף מוסיפים את הקמח.

אופן הרכבה:

1. משטחים ומרדדים את 3/4 מכמות הבצק הפריך על גבי שולחן עבודה מעט מקומח.
2. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית הרצויה.
3. אופים את הבצק המרודד כ- 12 דקות בחום 170 מעלות.
4. מקררים את הבצק.
5. מניחים את מלית הפרג מעל הבצק המרודד.
6. לבסוף מניחים את יתרת הבצק בצורה של פירורים.
7. מכניסים לתנור לחום 170 מעלות כ- 40-45 דקות.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 1f069ee9e277ce7f9c8 at 04:43:14