טליוליני כבד

מתכון להכנת טליוליני כבד עם דפי פסטה רחבים

88 שיתופים | 132 צפיות

קל, לא כשר

החומרים ל-6 מנות:

  • 12 דפי פסטה רחבים
  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 חבילת חמאה
  • 1/2 בצל גדול
  • 1 ענף תימין
  • 300 גר' כבדי עוף
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  1. מחממים במחבת את שמן הזית והחמאה ומטגנים את הבצל והתימין עד להשחמה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  2. מוסיפים את הכבדים ומגבירים את האש ללהבה גבוהה. צורבים את הכבדים במשך כ-3-4 דקות.
  3. מרתיחים מים ומלח בסיר, ומבשלים את דפי הפסטה למשך דקה אחת בלבד.
  4. מוסיפים את דפי הפסטה המוכנים לכבדים ומערבבים עד שהרוטב עוטף את דפי הפסטה.

מצרכים:

ל-6 מנות:

  • 12 דפי פסטה רחבים
  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 חבילת חמאה
  • 1/2 בצל גדול
  • 1 ענף תימין
  • 300 גר' כבדי עוף
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מחממים במחבת את שמן הזית והחמאה ומטגנים את הבצל והתימין עד להשחמה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מוסיפים את הכבדים ומגבירים את האש ללהבה גבוהה. צורבים את הכבדים במשך כ-3-4 דקות.

מרתיחים מים ומלח בסיר, ומבשלים את דפי הפסטה למשך דקה אחת בלבד.

מוסיפים את דפי הפסטה המוכנים לכבדים ומערבבים עד שהרוטב עוטף את דפי הפסטה.