טליוליני כבד

מתכון להכנת טליוליני כבד עם דפי פסטה רחבים
88 שיתופים | 132 צפיות
קל, לא כשר
החומרים ל-6 מנות:
- 12 דפי פסטה רחבים
- 1 כף שמן זית
- 1/4 חבילת חמאה
- 1/2 בצל גדול
- 1 ענף תימין
- 300 גר' כבדי עוף
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- מחממים במחבת את שמן הזית והחמאה ומטגנים את הבצל והתימין עד להשחמה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
- מוסיפים את הכבדים ומגבירים את האש ללהבה גבוהה. צורבים את הכבדים במשך כ-3-4 דקות.
- מרתיחים מים ומלח בסיר, ומבשלים את דפי הפסטה למשך דקה אחת בלבד.
- מוסיפים את דפי הפסטה המוכנים לכבדים ומערבבים עד שהרוטב עוטף את דפי הפסטה.
מצרכים:
ל-6 מנות:
- 12 דפי פסטה רחבים
- 1 כף שמן זית
- 1/4 חבילת חמאה
- 1/2 בצל גדול
- 1 ענף תימין
- 300 גר' כבדי עוף
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים במחבת את שמן הזית והחמאה ומטגנים את הבצל והתימין עד להשחמה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מוסיפים את הכבדים ומגבירים את האש ללהבה גבוהה. צורבים את הכבדים במשך כ-3-4 דקות.
מרתיחים מים ומלח בסיר, ומבשלים את דפי הפסטה למשך דקה אחת בלבד.
מוסיפים את דפי הפסטה המוכנים לכבדים ומערבבים עד שהרוטב עוטף את דפי הפסטה.