השפית אביבית פריאל-אביחי לוקחת את הטרייפל הבריטי ומעניקה לו גרסה ים תיכונית והרבה יותר טעימה, עם הרבה שוקולד לבן, פיסטוקים וקדאיף
מאת: אביבית פריאל- אביחיהשפית אביבית פריאל-אביחי ממסעדת אוזריה עם מתכון מנצח לפאייה פירות ים עם פפריקה מעושנת, פטרוזיליה ואפונת שלג. מנה נהדרת שתגרום לכל הסועדים ללקק את האצבעות
מאת: אביבית פריאל- אביחיבמקום שוב ללכת על סנדוויץ', השפית אביבית פריאל-אביחי מציגה את הברוסקטה, אחותו האלגנטית והפתיינית. עם מילויים טעימים ומקוריים של פורל מעושן וצ'ימיצ'ורי, חציל ופלפל קלוי וחמאת חרדל
מאת: אביבית פריאל- אביחיהשפית אביבית פריאל-אביחי ממסעדת אוזריה עם המתכון שיסגור לכן את הפינה: מרק לבן, קר וטעים בטירוף שמכינים בקלות ואוכלים על המרפסת בערב קיץ נעים
מאת: אביבית פריאל- אביחי