פסטה עם רוטב עגבניות ביתי, צלפים, עגבניות תמר וסוד קטן שיהפוך אותה מספגטי קלאסי למנה מענגת שרק המאמות האיטלקיות יודעות להכין
מאת: השפית מיכל לויהשפית מיכל לוי נסעה לאיטליה, ביקרה אצל המאמות והנונות בכפרים וחזרה עם המתכון המושלם: פסטה טליאטלה מענגת שמכינים לבד עם לקט פטריות יער, יין לבן ופרמזן
מאת: השפית מיכל לויהמנה המושלמת לערב חורף קר: ניוקי במרקם מושלם עם רוטב עגבניות של בית וקרעי מוצרלה מושחתים. מתכון קל להכנה שאף אחד לא יוכל להגיד 'לא', גם לא הילדים
מאת: השפית מיכל לוינכון, כולם משוגעים על החריימה של פסח, אבל לא קצת נמאס? השנה החלטנו לגוון ולהחליף את מנת הדג השגרתית במתכון נהדר לפילה לברק ממולא, שלא רק שהוא נימוח להפליא הוא גם קישוט נהדר לשולחן החג
מאת: השפית מיכל לויתשדרגו את תבנית תפוחי האדמה הקלאסית, בין המצה לביצה, עם מתכון אלטרנטיבי מעולה למנת שכבות אפויה מתפוחי אדמה ועץ, שתגרום לכולם להבין מה נשתנה
מאת: השפית מיכל לוימנה טבעונית נהדרת ועשירה, שתמלא אתכן באנרגיה ותשתלב פנטסטי בכל ארוחה, כתוספת, כמנה ראשונה ואפילו עיקרית, כי בטח לא תסתפקו רק במנה אחת
מאת: השפית מיכל לויכן, מדובר בקינוח, ולא סתם - קינוח שישנה לכם את החיים.תכירו את הטירמיסו האיטלקי האמיתי, עשיר בגבינת מסקרפונה, טעמי וניל ודבש ועטוף בשומר מקורמל. על לא דבר
מאת: השפית מיכל לוימתכון נהדר למנת עוף על מצע בטטות שתהפוך את ליל הסדר לערב מרטיט חושים. חומרי הגלם הפשוטים מתאחדים יחדיו למנה עיקרית לחג, עשירה בטעמים מתקתקתים
מאת: השפית מיכל לויסלט חסה איטלקי שמוכיח שסלט עלים יכול להיות המנה הכי טובה שאכלתם. תוספת צמחונית מושלמת לכל ארוחה, עשירה בגבינות וטעמים שקורעת לסלט הקיסר את הצורה
מאת: השפית מיכל לוי