תותים ושמפניה הם שילוב מנצח, ולא רק בערב הסילבסטר. השף יובל רוזנן מגיש אותם בגרסה חגיגית עטופים בענני קרם מסקרפונה עשירים שמשאירים טעם של עוד
מאת: צילום: שרית גופן | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובימסיבת סילבסטר ראויה לא תהיה שלמה בלי נשנוש אלגנטי שמשאיר יד פנויה לכוס שמפניה. השף יובל רוזנן עם מתכונים לפינגרפוד מרשים וקל להכנה שאוכלים בביס אחד (כמעט)
מאת: צילום: שרית גופן | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובירגע לפני הסילבסטר השף יובל רוזנן מפנק במתכון שהוא קל כמעט כמו שהוא אלגנטי, ובעיקר - טעים: טארטלט בצק פריך עם סלמון מעושן, קוויאר אדום וגבינת בורסאן שילך מעולה ליד השמפניה של חגיגות השנה החדשה
מאת: צילום: שרית גופן | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי