כמו באמריקה

שרון בן דוד יצאה לבדוק את הדיינר החדש של גוצ'ה וגילתה קונספט חדש ומנות דיינר קלאסיות. אך האם ניתן למצוא שם את המנות הטובות והאהובות של המסעדה?

88 שיתופים | 132 צפיות

כאוהדים של רשת גוצ'ה שמחנו על ההזדמנות לבדוק מה פשרו של הקונספט החדש ומה השתנה בתפריט. לשמחתנו המנות הטובות נשארו בתפריט ולכן מתוך קטגוריית הפתיחים, Taste, בחרנו במולים מרינייר (37 שקלים) בגרסה מוקטנת. 250 גרמים צדפות, נשנוש כיפי ההולך מצוין עם בירה, מספיקים בדיוק כדי לעורר תיאבון.

רק מטעמי דיאטה נמנענו מהזמנת לחם לניגוב הרוטב שהיה קטיפתי, מאוזן וחלק בדיוק כפי שזכרנו. סוס מנצח לא מחליפים, וטוב שכך. קרפצ'יו פילה בקר (37 שקלים) קלאסי עם רוקט ופרמזן היה שגרתי אך טוב בזכות חומרי גלם איכותיים וחיתוך דקיק.

נקניקיות עסיסיות לצד פירות ים

בשלב העיקריות המתבגר אנין הטעם הפתיע וביקש פסטה מיקס (64 שקלים) עם שרימפס, קלמארי וסלמון מעושן. הדעות היו חלוקות: הוא אהב, אך לטעמי המנה הייתה כבדה מדי. הדבר היחיד שהציל את המצב הם נתחי הסלמון בעישון חם, שהוסיפו טעם מעושן ומרקם שונה מזה של פירות הים.

העיקרית השנייה, נקניקיות של אלן (53 שקלים) עם כרוב כבוש ופירה, התגלתה כאכזבה. שתי נקניקיות מבית השרקוטייה אלן טלמור היו אמנם נשכניות ומתובלות כהלכה, אך פירה אנמי ודל טעם אכזב והפחית מהרושם הכללי של המנה. חבל, מכיוון שפירה טוב הוא דבר שקל מאוד להכין.

את הקינוחים של הרשת זכרנו לטובה ולא התאכזבנו. עוגת גבינה ניו יורקית (35 שקלים) גבוהה, עשירה, נימוחה ונדיבה לוותה ברוטב תותים ריבתי כמעט והצליחה לחלץ מהמתבגר קריאות אושר. מנת קוביות ופל עם פירות יער, דובדבני אמרנה וגלידת וניל (35 שקלים) הייתה מוצלחת לא פחות, בהיותה בעלת ופלים פריכים בגודל ביס ושילוב מענג של טעמים, מרקמים וטמפרטורות. שתי סיומות מצוינות שבזכותן – ובזכות המולים – נשמח לחזור.

בשורה התחתונה, הדיינר של גוצ'ה עושה עבודה טובה במנות שכבר הוכיחו את עצמן, אך במנות החדשות יש מקום לדייק יותר.

טלפון: 03-6911603| חניה: לא| כשר: לא