מאפה גבינות ותרד אישי

מאפה קטן וחמוד עם גבינות רוקפור ובולגרית
88 שיתופים | 132 צפיות
את התרד אפשר להחליף בפטריות, קישואים או כרובית
החומרים ל-18-15 מאפים:
- 6 ביצים
- 50 גר' (1/4 כוס) חרדל דיז'ון
- 300 גר' תרד, מאודה וסחוט
- 120 גר' חמאה, מומסת
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור, טחון
- 200 גר' (½1 כוסות) קמח
- 20 גר' (2 שקיות) אבקת אפייה
- 100 גר' גבינת רוקפור, מפוררת
- 100 גר' גבינה בולגרית, מפוררת
אופן ההכנה:
- טוחנים יחד במעבד מזון ביצים, חרדל, תרד, חמאה ותבלינים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וגבינות. מערבבים.
- מזלפים לתבנית שקעים ואופים כ-12 דקות בחום של 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בתערובת יוצא לח בלבד.