מאפה גבינות ותרד אישי

מאפה קטן וחמוד עם גבינות רוקפור ובולגרית

88 שיתופים | 132 צפיות

את התרד אפשר להחליף בפטריות, קישואים או כרובית

החומרים ל-18-15 מאפים:

  • 6 ביצים
  • 50 גר' (1/4 כוס) חרדל דיז'ון
  • 300 גר' תרד, מאודה וסחוט
  • 120 גר' חמאה, מומסת
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור, טחון
  • 200 גר' (½1 כוסות) קמח
  • 20 גר' (2 שקיות) אבקת אפייה
  • 100 גר' גבינת רוקפור, מפוררת
  • 100 גר' גבינה בולגרית, מפוררת

אופן ההכנה:

  1. טוחנים יחד במעבד מזון ביצים, חרדל, תרד, חמאה ותבלינים לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וגבינות. מערבבים.
  3. מזלפים לתבנית שקעים ואופים כ-12 דקות בחום של 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בתערובת יוצא לח בלבד.