ארוחת צהריים ב-10 דקות: טורטייה במילוי עוף ובקר

| מאת: יעל עופר

ארוחת צהריים מושלמת לימים החמים שאין כוח, חשק או זמן לבשל ולטרוח: טורטייה במילוי נתחי בקר ועוף. כולל טיפ מנצח איך להכין רוטב ברביקיו ביתי משגע

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2015/02/sizes/H-1_wo_680_382.jpg
טורטייה עם עוף | צילום: Shutterstock

 

 

בימים חמים במיוחד, כשאין זמן או סתם כשלא מתחשק להיכנס למטבח ולטרוח – המתכון הזה יסגור לכן בול את הפינה.

חומרים ל-10 טורטיות

מעט שומן אווז או שמן קנולה
400 גרם פרגיות, חתוכות לז'וליינים (גפרורים)
400 גרם בשר אסאדו מעושן או חזה אווז מעושן
1/2 כוס רוטב ברביקיו ביתי (לפי המתכון בהמשך)
10 טורטיות איכותיות
10 כפיות ממרח פסטו

טורטייה עם עוף | צילום: Shutterstock

צילום: Shutterstock

עוד מתכונים טעימים
לחם פרסי ממכר 
מה אוכלים אחרי אימון? שקשוקה עתירת חלבון
לאמיצות בלבד: סנדוויץ' חריף אש

אופן ההכנה

1. מקפיצים במחבת גדולה עם מעט שומן אווז (או שמן קנולה) את נתחי הפרגיות במשך 3 דקות. מוסיפים את נתחי הבשר המעושן (או חזה האווז המעושן) וממשיכים להקפיץ במשך כמה דקות.

2. יוצקים למחבת את רוטב הברביקיו ומצמצמים עד שהנתחים מתקרמלים.

3. מחממים קלות את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים על כל טורטייה כפית ממרח פסטו ומניחים מעל כף נדיבה מהמילוי. מגלגלים את הטורטיות ומגישים.

וגם: מתכון מושלם לרוטב ברביקיו ביתי

רוטב טעים ושימושי הנשמר במקרר תקופה ארוכה.

החומרים:
1/2כוס סילאן
1/2 כוס קטשופ איכותי
1/2 כוס צ'ילי חריף
1 כף שום כתוש
2 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד קבלת רוטב אחיד.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 8af272d at 08:04:58