הוסיפו קצת מתיקות לשולחן השבת עם חלת כוסמין, שוקולד מריר ותפוז של הקונדיטורית רינת צדוק, שלא תשאיר אף אחד אדיש
מאת: רינת צדוקמאפה שומר עם עלי מנגולד, בצלים סגולים ומלא הפתעות טעימות ונימוחות בפה של הקונדיטורית רינת צדוק שיעשה לכם חמים ונעים בבטן בימי החורף הקרים
מאת: רינת צדוקהשף תום פרנץ ("מאסטר שף") עם המתכון האולטימטיבי לעוגיות טחינה נפלאות שנמסות בפה: חמש דקות עבודה על השעון, עוד 10 דקות בתנור, כוס קפה או תה ליד ואתן מסודרות
מאת: באדיבות המותג קונסטרוקטהנוף עתאמנה אסמעיל מ"מאסטר שף" מוסיפה טעמים מקומיים לראש השנה, עם מתכון מקורי למאפה בצל וסומאק. צורת השושנים היפהפייה תשדרג את שולחן החג, והטעם הנפלא ידאג לכך שלא ישאר אפילו לא פירור
מאת: נוף עתאמנה אסמעילתשכחו מפוקצ'ה מקמח לבן וקבלו מתכון בריא שלא מוותר על הטעם והיופי כמובן. פוקצ'ה מקמח כוסמין מלא עם תרד ותוספת תאנים שמוסיפה טעם קרמלי משגע שיגרום לכן לרצות עוד ועוד
מאת: רינת צדוקמסיבת סילבסטר ראויה לא תהיה שלמה בלי נשנוש אלגנטי שמשאיר יד פנויה לכוס שמפניה. השף יובל רוזנן עם מתכונים לפינגרפוד מרשים וקל להכנה שאוכלים בביס אחד (כמעט)
מאת: צילום: שרית גופן | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובירגע לפני הסילבסטר השף יובל רוזנן מפנק במתכון שהוא קל כמעט כמו שהוא אלגנטי, ובעיקר - טעים: טארטלט בצק פריך עם סלמון מעושן, קוויאר אדום וגבינת בורסאן שילך מעולה ליד השמפניה של חגיגות השנה החדשה
מאת: צילום: שרית גופן | סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקוביתעצמו עיניים ותדמיינו שאתן לוקחות ביס בקרואסון נימוח עם כתף בקר, גבינת גאודה מותכת, ביצים עלומות ומתיקות חמצמצה של הולנדז הדרים. עכשיו תפתחו עיניים ותהפכו את הפנטזיה למציאות עם המתכון של השף גולן גורפינקל ממסעדת דלאל
מאת: השף גולן גורפינקל ממסעדת דלאלהשף גולן גורפינקל מפנק במתכון בראנץ' מושלם של בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות. עכשיו רק לדאוג שארוחת הבוקר הזו תגיע אלייך למיטה ואת מסודרת
מאת: השף גולן גורפינקל ממסעדת דלאלהשף רן שמואלי קטף לנו מפירות האדמה והכין מאפה גבינות מאולתר עם מנגולד תרד, שאפשר להכין כמעט עם כל ירק וגבינה שתרצו. חלק מסדרת מתכונים של ארוחה טרייה מהשדה
מאת: רן שמואלי