ארוחת צהריים ב-12 דקות: מוקפץ בקר ופלפלים

| מאת: אינס שילת ינאי

מה אוכלים היום לצהריים? קבלו מתכון קל ומהיר שיסגור פינה: בשר בקר מוקפץ עם פלפלים, בוטנים, ועוד הרבה הפתעות במנה טעימה שגם ילדים אוהבים

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2015/07/sizes/H-6_wo_680_382.jpg
מתכון לבשר בקר מוקפץ עם פלפלים | צילום: Shutterstock

מצרכים

חצי קילו נתחי אנטריקוט או שניצל עגל חתוכים לרצועות דקות – יש להשרות שעה לפני הבישול עם כף רוטב טריאקי.
1 כף שטוחה של קורנפלור
חצי כפית של ג'ינג'ר
פלפל שחור גרוס
2-3 כפות שמן (רצוי שמן שומשום), לטיגון
6 פלפלים מתוקים בצבעי ירוק/אדום/צהוב, חתוכים לרצועות
4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
5 כפות של בוטנים קלויים – גרוסים גס
מלח

 

אופן ההכנה

1. מוסיפים לקערה של רצועות הבשר המושרות בטריאקי את הקורנפלור, הג'ינג'ר והפלפל ומערבבים.

2. במחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן מניחים את רצועות הבשר והשום ומקפיצים במשך כ- 5 דקות.

3. מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים ואת שאר המצרכים למעט הבוטנים.

4. מקפיצים במשך כ- 6 דקות נוספות, מסירים מהאש, מעבירים לכלי הגשה ומפזרים בוטנים מעל.

מומלץ להגיש לצד אורז.

 

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 8af272d at 20:18:28