מתכונים ליום העצמאות: אפרסקים על האש במרינדת ויסקי, דבש וקרם פרש

| מאת: השף יהונתן בורוביץ'

במגנל יום העצמאות הקרוב לא רק את הבשר צולים על הגריל. השף יהונתן בורוביץ' ממסעדת M25 עם קינוח מענג לאפרסקים צלויים נהדרים עם מרינדת ויסקי ודבש וקרם פרש

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2018/04/sizes/DSF6194_H_wo_680_382.jpg
אפרסקים במרינדת ויסקי ודבש | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

 

לא רק את הבשר אפשר לצלות על הגריל, בשביל הקינוח הזה תיאלצו לפנות קצת מקום על המנגל- מתכון פשוט ונהדר לאפרסקים צלויים.

החומרים ל-4 מנות | קל | טבעוני


עוד מתכונים טעימים
השיפוד שישדרג את מנגל יום העצמאות
עראייס עדשים טבעוני
מיני לחמעג'ונים שיגנבו את ההצגה
עופיונים במרינדת ערק וזעתר עם טיפ סודי


החומרים
8 אפרסקים צהובים או לבנים
למרינדה:
3 כפות דבש
4 כוכבי אניס
4 כפות שמן זית
1/4 כוס ויסקי
4 גבעולי טימין
קרם פרש להגשה

אופן ההכנה
1. חוצים את האפרסקים ומניחים אותם בקופסה שתכיל אותם בנוחות.

2. מערבבים את כל חומרי המרינדה ושופכים על האפרסקים.

3. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.

4. להגשה: צולים את חצאי האפרסקים על גריל לוהט עד שנוצרים עליהם פסי חריכה.
מגישים עם קרם פרש.

אפרסקים במרינדת ויסקי ודבש | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

אפרסקים במרינדת ויסקי ודבש | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 8af272d at 23:57:00