מתכונים ללא גלוטן: נגיסי שוקולד ממכרים

| מאת: מתכון באדיבות המותג שר

נמנעות מגולטן? זה לא אומר שאתן צריכות לסבול. מתכון קל ופשוט להכנה לחטיפי שוקולד ממכרים, מהסוג שכיף לנשנש ליד הקפה וגם להכין יחד עם הילדים

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2018/07/sizes/H-21_wo_680_382.jpg
מתכונים ללא גלוטן: נגיסי שוקולד ממכרים | צילום: מתכונים ללא גלוטן: נגיסי שוקולד ממכרים | צילום: גל מלכה זהבי

 

 

מצרכים

לבסיס
600 גרם ( 6 אריזות ) עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
חצי כפית מלח
150 גרם ( חבילה וחצי ) חמאה מומסת

למילוי הגבינה
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינת ריקוטה
80 גרם ( 2/3 כוס ) אבקת סוכר
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
כף קליפת תפוז מגוררת
כף קליפת ליים מגוררת

לציפוי
300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
300 גרם שוקולד פסיפלורה/שוקולד לבן
4 כפות שמן קנולה

מתכונים ללא גלוטן: נגיסי שוקולד ממכרים | צילום: מתכונים ללא גלוטן: נגיסי שוקולד ממכרים | צילום: גל מלכה זהבי

צילום: גל מלכה זהבי

עוד מתכונים ללא גלוטן
לחם טחינה ממכר בלי טיפת קמח
בראוניז שוקולד, קוקוס ושקדים
ואיך מכינים פוקאצ'ה ללא גלוטן? בדיוק ככה

אופן ההכנה

1. במעבד מזון מרסקים את העוגיות לאבקה. מוסיפים את המלח והחמאה המומסת ומערבבים היטב.

2. משטחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה. מקפיאים ל-10 דקות.
3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל חומרי המילוי ושופכים על הבסיס.

4. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.

5. חותכים לריבועים של 2.5X2.5 ס"מ ומקפיאים לעוד 10 דקות.

6. ממיסים את שני סוגי השוקולד במיקרוגל בנפרד, מוסיפים 2 כפות שמן לכל אחד ומערבבים למרקם חלק.

7. טובלים את הריבועים בשוקולד, מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומגישים. שומרים במקפיא.

המתכון באדיבות המותג שר  

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 8af272d at 19:00:50