טראפלס ברנדי וקפה של מסעדת הבסטה

| מאת: אילון עמיר ממסעדת הבסטה

קינוח שוקולדי מושלם של טראפלס ברנדי וקפה, שלא תאמינו כמה קל להכין אותו. הדרך הכי מענגת לסיים את ארוחת ראש השנה

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2017/09/sizes/Basta_013_H_wo_680_382.jpg
טראפלס ברנדי וקפה | צילום: בועז לביא | סטיילינג: תמי סגל

 

החומרים ל- 800 גרם | קל | צמחוני־חלבי

500 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
200 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
2 מנות אספרסו קצר
30 מ"ל ברנדי

לציפוי

חצי כוס קקאו איכותי

עוד מתכונים שיעשו לכם חג קליל, לא מסובך וטעים למדי:
סלט קולורבי
טרטור במיה
בורקס סרטנים
קציצות לוקוס ברוטב עגבניות חריף על חלה קלויה

 

אופן ההכנה

1. מניחים את השוקולד המריר בקערה.

2. מרתיחים בסיר קטן את השמנת, החמאה והאספרסו ומוזגים אותם מעל השוקולד.

3. ממתינים דקה ומערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד.

4. מוסיפים את הברנדי וממשיכים לערבב.

5. מעבירים את התערובת לקופסה בנפח של ליטר ומכניסים למקרר למשך הלילה.

6. מוציאים את התערובת המוצקה ומניחים על קרש חיתוך. חותכים את השוקולד לקוביות בגודל 2×2 ס"מ בעזרת סכין מחומם.

7. מניחים את הקקאו בצלחת רחבה וטובלים בו את קוביות השוקולד.

8. ניתן לשמור בקירור למשך כשבוע.

טראפלס ברנדי וקפה | צילום: בועז לביא | סטיילינג: תמי סגל

טראפלס ברנדי וקפה | צילום: בועז לביא | סטיילינג: תמי סגל

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 896f87a9151d66 at 01:16:11