ההתמכרות הבאה שלכן: עוגת נקטרינות בחושה שמכינים ב-10 דקות

| שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר מנולה אמריקן בייקרי

עתידות: בקרוב מאוד ריח נפלא של עוגה יתפשט אצלכן במטבח. המתכון הזה לעוגת נקטרינות בחושה הוא כל כך קל ופשוט שתוכלו להכין אותו יחד עם הקפה של אחר הצהריים, ואפילו בלי ללכלך יותר מקערה אחת. לא תצליחו להפסיק ליישר

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2015/07/sizes/H-1-2_wo_680_382.jpg
עוגת נקטרינות בחושה | צילום: Shutterstock

 

כל אחת צריכה מתכון אחד טוב ששולפים בקלות כשמתחשק משהו מתוק אבל לא מושחת מדי. עוגת הפרי העסיסית הזו מצליחה להתבלט בגזרת הבחושות לא רק בזכות קלות ההכנה אלא גם בזכות הטעם הייחודי, שמשלב נקטרינות טריות עם שקדים טחונים. הפטנט הנוסף שחבוי כאן הוא להוסיף את המרכיבים בהדרגה. את כל השאר יעשה התנור. אתן רק תצטרכו לפרגן לעצמכן עוד פרוסה. ועוד אחת. ועוד אחת.

עוגת נקטרינות בחושה | צילום: Shutterstock

עוגת בחושה עם נקטרינות | צילום: Shutterstock

עוד מתכונים טעימים
קציצות עוף שילדים אוהבים
רולדת שוקולד-וניל של קרין גורן בלי סוכר
סלט עוף תאילנדי עם הרבה אורז וירוקים

דרגת קושי: קל | מתכון חלבי

 

החומרים ל-2 תבניות אינגליש קייש
125 גר' חמאה
1/4 כוס (60 גר') סוכר חום
1/4 כוס + 1 כפית (65 גר') סוכר
2 ביצים
1/2 כוס (70 גר') קמח
75 גר' שקדים טחונים
300 גר' נקטרינות חתוכות

לציפוי (לא חובה)
4 כוסות + 2 כפות (500 גר') אבקת סוכר
1/4 כוס מחית נקטרינה
1/4 כוס מים או מיץ לימון

אופן ההכנה
1. מקרימים את החמאה והסוכרים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים בהדרגה את הביצים.

2. מוסיפים בהדרגה את הקמח והשקדים הטחונים וממשיכים לעבד עד קבלת תערובת אחידה.

3. מוסיפים את הנקטרינות ומקפלים אותן בעדינות לתערובת.

4. מוזגים את התערובת לתבניות משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך 25־35 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

5. מערבבים את מרכיבי הציפוי ויוצקים על העוגה.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 8af272d at 19:33:48