צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות

| מאת: הקונדיטורית אילה ענבר

במקום ללכת שוב לסופר הכינו לכם מעדן ביתי: המתכון המושחת של אילה ענבר לקרם גבינה ושמנת עם תוספות בהתאמה אישית, יתאים גם למוד בריא וגם למוד מתפנק. אושר בצנצנת

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2016/09/sizes/at1608_h_wo_680_382.jpg
צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות | צילום: אנטולי מיכאלו

 

חלופה מעודנת, קטנה וקומפקטית למנת המוזלי המוכרת. כדאי להכין את קרם הגבינה בצנצנות מראש ולהקפיאן, כדי שיפשירו במהלך שעות הבוקר. בקשו מהילדים לבחור את התוספת האהובה ולהכניסה לצנצנת קטנה, או הפתיעו אותם כל יום מחדש בתוספת אחרת

החומרים ל־5 צנצנות פלסטיק בנפח של 120 מ"ל |  קל |   חלבי

לקרם גבינה
1 גביע גבינה לבנה 9%
1/2 כפית מחית וניל
6 כפות אבקת סוכר
1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה

הצעות לתוספות
גרנולה
כדורי קליק
שברי עוגיות אגוזים (ראו מתכון)
שברי שוקולד קראנץ' (ראו מתכון)
פירות טריים חתוכים
דגנים מצופים בשוקולד

אופן ההכנה

קרם הגבינה
1. טורפים בקערה את הגבינה, מחית הווניל ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.

2. מקציפים במיקסר את השמנת עד קבלת קצפת רכה (בסמיכות של יוגורט).

3. מקפלים את התערובות זו לזו עד קבלת תערובת אחידה.

4. יוצקים את קרם הגבינה לצנצנות הפלסטיק (עד 3/4 גובה, כדי להשאיר מקום לתוספות, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא או למקרר.

5. מכינים את התוספות בכלים סגורים.

צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות | צילום: אנטולי מיכאלו

צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות | צילום: אנטולי מיכאלו

 

לעוד מתכונים של הקונדיטורית אילה ענבר:
1. עוגת שמרים מקמח מלא במילוי טחינה, דבש ואגוזים
2. לחם בננה עם שטרויזל שיבולת שועל
3. עוגיות אגוזים
4. חיתוכיות מיקס אגוזים
5. שברי שוקולד קראנץ'

צילום אנטולי מיכאלו | סטיילינג אינה גוטמן

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 8af272d at 09:13:06