עוגיות שוקולד צ'יפס: המתכון הכי קל שיש לעוגיות שכולם אוהבים

| מאת: ליאורה קרן | צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

אין יותר טעים מעוגיות שוקולד צ'יפס, ואין יותר קל ופשוט מהמתכון הזה

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2015/05/sizes/H-3-1_wo_680_382.jpg
עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום: Shutterstock

האגדה מספרת על אישה שהוצעה לה עוגיית שוקולד צ'יפס והיא הצליחה לומר לה 'לא'. אנחנו באופן אישי עוד לא פגשנו מישהי כזו, בקושי מי שמצליחות להסתפק באחת אנחנו מכירות. אז כאמור עוגיות שוקולד צ'יפס הן באמת אחד מהנשנושים האהובים בעולם, ולכל אחד גם ההעדפה שלו – יש כאלה שאוהבים אותן קשות, אחרים מעדיפות פריכות והילדים משתגעים על נטיפי שוקולד נוזלים. אנחנו רק רוצות שיהיה טעים וקל וזריז להכנה, בדיוק כמו במתכון הנפלא המוצג לפניכן כאן.

עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום: Shutterstock

רגע לפניי: עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום: Shutterstock

מצרכים לכ-23 עוגיות

9 כפות (125 גרם) חמאה, רכה
1 כוס (200 גרם) סוכר דמררה
2 כפות סוכר לבן
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל משובחת
2 כוסות + 2 כפות (250 גרם) קמח תופח
1 קורט מלח
½1 כוסות נטיפי שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את החמאה עם 2 סוגי הסוכר, מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד שהביצה נבלעת בתערובת. נזהרים לא לערבב יותר מדי.

2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים. מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים קלות. מצננים במקרר במשך חצי שעה.

3. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומסדרים במרווחים גדולים על תבנית מחופה בנייר אפייה. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד שהעוגיות מזהיבות בקצוות. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.

עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום: Shutterstock

הכי טעים שיש: עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום: Shutterstock

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 8af272d at 21:17:33