פוקצ'ה ללא גלוטן

מתאימה במיוחד לארוחה איטלקית שכולם יוכלו ליהנות ממנה

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2014/09/sizes/פוקאצה_H_wo_680_382.jpg
פוקאצ'ה איטלקית ללא גלוטן

אם משתמשים בשמרים טריים יש להמיס אותם במעט מים לפני ההוספה.

מצרכים:

הבצק:

  • 1.100 גר' קמח ללא גלוטן
  • 10 גר' שמרים יבשים (או 30 גר' טריים)
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כוסות מים

להמשך:

  • מעט שמן זית
  • מעט מלח גס

אופן ההכנה:

לשים את כל חומרי הבצק במיקסר במשך כ-5 דקות, לקבלת בצק דביק.

נוטלים פיסות מהבצק ומעבדים לפוקצ'ות עגולות ושמנמנות. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל שמן זית ומלח גס, ומשהים במקום חמים עד הכפלת הנפח.

אופים כ-15-10 דקות עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. במהלך האפייה מתיזים מדי פעם מים על הבצק.

טיפ: לפני ההתפחה הניחו מעל הבצק עגבניות שרי או כל תבלין אחר לפי טעמכם.



בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 8af272d at 00:17:52