פסטה עם ריקוטה, צנוברים קלויים ותרד

| מאת: רותי רוסו |

סטיילינג: עמית פרבר

רותי רוסו מכינה פסטה עם ריקוטה ביתית, צ'ילי ותרד ומגישה אותה חצי חמה-חצי קרה. הבדלי הטמפרטורות יוצרים חגיגה קולינרית בפה

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2015/04/sizes/ZOHARON-0261_h_wo_680_382.jpg
פסטה עם ריקוטה, שמן זית, צנוברים קלויים, תרד וצ'ילי | צילום: זוהר רון

אני אוהבת להגיש את המנה הזאת חצי חמה־חצי קרה: הפסטה חמה וגם התרד חם, אבל הריקוטה לא, ושמן הזית לא והצ'ילי מן הסתם גם לא.

החומרים:

500 גר' פסטה אל דנטה, עדיף לא ספגטי, לא שטופה ולא מקוררת, אלא חמה.

300 גר' תרד

3 כפות שמן זית

מלח

50 גר' צנוברים קלויים

120 גר' ריקוטה

שמן זית עדין וטוב לתיבול

צ'ילי יבש

אופן ההכנה:

1. מכינים את התרד על מחבת עם שמן זית ומלח עד שהוא נובל (אפשר להשתמש גם בקפוא ואז מכינים אותו עד שהוא חם).

2. מערבבים את הפסטה החמה עם התרד. שמים בקערות. מפוררים מעל את הריקוטה, מקשטים בקצת צנוברים, זולפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ובצ'ילי יבש. מגישים מיד.

למתכוני ריקוטה נוספים:

איך מכינים ריקוטה ביתית

ברוסקטה סלק וגבינה

סלט טבולה עם ריקוטה וקשיו

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: ed78d3cc32f7 at 06:23:31