סלט פפאיה, גזר ובוטנים

אביטל סבג, מומחית לרפואה טבעית ומודעות תזונה

88 שיתופים | 132 צפיות

המצרכים:

  • פפאיה ירוקה
  • 2 גזרים
  • 2 לימונים
  • 4-5 כפות רוטב דגים תאילנדי
  • 1 פלפל צ'ילי
  • 1 שן שום
  • 5 עגבניות שרי
  • 2 כפות בוטנים מרוסקים
  • 2 כפות אגוזי קשיו מרוסקים

אופן ההכנה:

מסירים את קליפת הפפאיה הירוקה (חשוב שהפפאיה תהיה קשה) בעזרת סכין חד.

חורצים חריצים צפופים לאורך הפאפיה ומקלפים את אזור החריצים עם קולפן ירקות לקבלת רצועות דקיקות.

מגרדים את הגזר לרצועות דקות ומוסיפים לפפאיה.

את עגבניות השרי חותכים לארבעה רבעים ומוסיפים לסלט.

סוחטים לימון ומערבבים יחד רוטב הדגים, קוצצים את פלפל הצ'ילי ואת שן השום ומוסיפים לרוטב, יוצקים מעל סלט הפפאיה.

מצרכים:

פפאיה ירוקה

2 גזרים

2 לימונים

4-5 כפות רוטב דגים תאילנדי

1 פלפל צ'ילי

1 שן שום

5 עגבניות שרי

2 כפות בוטנים מרוסקים

2 כפות אגוזי קשיו מרוסקים

אופן ההכנה:

מסירים את קליפת הפפאיה הירוקה (חשוב שהפפאיה תהיה קשה) בעזרת סכין חד.

חורצים חריצים צפופים לאורך הפאפיה ומקלפים את אזור החריצים עם קולפן ירקות לקבלת רצועות דקיקות.

מגרדים את הגזר לרצועות דקות ומוסיפים לפפאיה.

את עגבניות השרי חותכים לארבעה רבעים ומוסיפים לסלט.

סוחטים לימון ומערבבים יחד רוטב הדגים, קוצצים את פלפל הצ'ילי ואת שן השום ומוסיפים לרוטב, יוצקים מעל סלט הפפאיה.