פלפלים חריפים ממולאים

מתכון של לילי ג'ינו ממגדל

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 6 פלפלים ירוקים חריפים
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1/2 כוס כוסברה, קצוצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן לטיגון

להגשה:

  • שום כתוש
  • מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

  1. קוטמים את קצה הפלפלים ומסירים את הגרעינים.
  2. מוסיפים לבלילת הביצים את שאר החומרים, מלבד השמן, ומערבבים.
  3. חורצים את הפלפלים לאורכם וממלאים בתערובת.
  4. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הממולאים מכל הצדדים. מסירים את קליפתם.
  5. מפזרים מעל בהגשה שום כתוש ומיץ לימון.