צרפת ברחובות

פארק המדע ברחובות עולה מדרגה קולינארית

88 שיתופים | 132 צפיות

סצנת המסעדות המתפתחת באזור פארק המדע ברחובות זוכה לתוספת מבורכת – סזאר ביסטרו בר. ההגדרה הרשמית: מטבח צרפתי קלאסי עם נגיעות ים תיכוניות. באופן לא רשמי, מדובר במקום המעוצב בחמימות עם אוכל טעים. כבר בכניסה תוכלו להתרשם מהעיצוב המושקע שהופך את הבילוי במקום לנעים במיוחד – למעלה ממאה מקומות ישיבה, תאים מפנקים, כורסאות בר נוחות לצד הבר ובחלל המסעדה, וחדר פרטי המותאם לעשרים מוזמנים. אך כיוון שלא בעיצוב עסקינן, עברנו להתמקד מהר מאוד באוכל.

פתחנו בפיתה סאג' – פיתה דרוזית במילוי טלה וחצילים ברוטב טחינה ופיסטוקים, שהציגה שילוב מוצלח מאוד של טעמים, ובסלט גבינת סנט מור בציפוי פריך על מצע חסות, שורשים ואבוקדו בוויניגרט הדרים. על פניו היה נראה שמדובר על אוסף מרכיבים וטעמים יצירתי, אבל המנה הלכה מעט רחוק מדי ונגרע מטעמה.

למנה עיקרית טעמנו אנטרקוט בציר בקר ויין אדום, שהוגש עם ירקות שורש ופירה, ובן זוגי חובב הדגים בחר בפילה מוסר עשוי על הפלנצ'ה ברוטב שמנת ופרנו, עם שקדים קלויים ושעועית ירוקה מוקפצת עם יין לבן, חמאה ושום. נתח האנטרקוט היה עשוי היטב לבקשתי, והציר היה בעל נוכחות אך עדיין עדין דיו כדי לא לפגוע בטעם הבשר. המוסר היה עשוי היטב וערב מאוד לחכנו, אך חשוב לציין שמקום המוסר מוגש כיום במסעדה פורל, למעונינים.



למעלה ממאה מקומות ישיבה, תאים מפנקים, כורסאות בר נוחות לצד הבר ובחלל המסעדה, וחדר פרטי המותאם לעשרים מוזמנים

למעלה ממאה מקומות ישיבה, תאים מפנקים, כורסאות בר נוחות לצד הבר ובחלל המסעדה, וחדר פרטי המותאם לעשרים מוזמנים

אחרי אתנחתא קלה קיבלנו את המלצת בעלי המקום באשר לקינוחים, וטעמנו קרנץ' של פרלין ומוס שוקולד לבן עם פירות יער, ופאי בננות בקרמל עם גלידת וניל. שני הקינוחים היו טעימים במיוחד, לא כבדים או מתוקים מדי, והיו סיום מוצלח לארוחה נעימה.

כשר לא
מחיר עיקריות 89-44 ש"ח
מחיר עסקית 61-37 ש"ח
חנייה חינם ובתשלום
סזאר, פקריס 3, מתחם פארק המדע רחובות, טל' 08-9465444

 

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה