עוגיות טוויל בריאות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר

טוויל בריאות | צילום: בן יוסטר
טוויל בריאות | צילום: בן יוסטר

לא עוד אוזני המן יבשים עם פירורים של במבה. השפית-קונדיטורית איריס גלזר מג'ראלד מכינה לכם משלוח מנות מעודכן עם מאפים יפים ארוזים בנונשלנטיות מעוצבת

88 שיתופים | 132 צפיות

 

חומריםל-2 מגשי אפייה בגודל 30X40 ס"מ | קל | פרווה

4 חלבונים מביצים בינוניות
½12 כפות (100 גר') אבקת סוכר
½2 כוסות (250 גר') שקדים מולבנים פרוסים
1/2 כוס (50 גר') שומשום
1/2 כוס (50 גר') גרעיני דלעת
1/2 כוס (50 גר') גרעיני חמנייה

טוויל בריאות | צילום: בן יוסטר
טוויל בריאות | צילום: בן יוסטר

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד קבלת תערובת במרקם אחיד. משטחים את התערובת דק ככל האפשר על משטח סיליקון.

2. מניחים את משטח הסיליקון בתבנית אפייה ואופים 25 דקות או עד הזהבה בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.

עוד מתכונים למשלוח המנות:

1. אוזני המן עם קרם פיסטוק
2. מנדיאנטים
3. עוגת שמרים פרג ותפוחים
4. פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים
5. עוגיות כדורי פקאן דבש

משלוחי מנות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר | צילום: בן יוסטר
משלוחי מנות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר | צילום: בן יוסטר

פטיסרי ג'ראלד אבן גבירול 36 תל אביב, 03-5063135
צילום: בן יוסטר | סטיילינג: אינה גוטמן