פלפלים על האש
אדמדמים, חצפצפים ומשדרגים כל מנגל: פלפלים אדומים על האש במתכון קל, פשוט ומעורר תיאבון
החומרים
4 פלפלים אדומים מוארכים
שמן זית
4 שיני שום פרוסות
חומץ בלסמי מיושן
מלח ים
אופן ההכנה
1. צולים את הפלפלים עד שהם רכים.
2. מזלפים שמן זית, מוסיפים את השום והחומץ הבלסמי ומתבלים במלח ים.
למתכונים נוספים ליום העצמאות:
המדריך המלא לחציל הישראלי
6 שיפודים שישדרגו את המנגל
5 הצעות לנתחי בשר על האש
שיפודי שקדי עגל
סלט חסות
קוקטייל בניחוח ישראלי
חציל על האש
הכנה ומתכונים מוטי חי, הבשרים של זלמן | צילום דניה ויינר | סטיילינג דיאנה לינדר
Meda, הפרחים 17 רשפון
בלו בנדנה ה׳ באייר 52 תל אביב, 03-6021686
הבשרים של זלמן הוא אטליז המתמחה בטיפול מקצועי בבשר טרי הכולל פירוק ויישון של הבשר על חלקיו השונים. במקום מכינים גם מוצרים ייעודיים למנגל ונמכרים גם מוצרי גורמה נלווים (תבלינים, שמנים ומעדנים). שד' ירושלים 20 יפו; ניסים אלוני 10 מגדלי יו תל אביב.