גלידת קפה ושברי שוקולד מריר
88 שיתופים | 132 צפיות
מרכיבים לק"ג גלידה | קל
2 מכלים שמנת מתוקה 38% טרה
500 גר' שוקולד לבן
10־15 גר' קפה נמס (לפי הטעם)
½ כוס שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו לפחות) גרוס גס
אופן הכנה
1. במיקרו או בבן מארי (סיר אדים כפול) ממסים שמנת מתוקה, שוקולד לבן וקפה נמס. מעבירים למקפיא לשעה.
2. במיקסר עם וו מקצפה מקציפים את התערובת לקבלת קצפת יציבה, מקפלים פנימה את שברי השוקולד המריר ומעבירים למקפיא.