משקה יוגורט, סלק וג'ינג'ר

משקה יוגורט, סלק וג'ינג'ר של חיים כהן. צילום: סטודיו דן לב
משקה יוגורט, סלק וג'ינג'ר של חיים כהן. צילום: סטודיו דן לב
88 שיתופים | 132 צפיות

מרכיבים ל-4 מנות | קל

1 סלק קטן
1 ליטר לרוויה 1.5% טרה
½ כפית ג'ינג'ר טרי מגורר (לפי הטעם)
קורט מלח

[tobutton text="%22%u05E7%u05D5%u05E4%u05D5%u05E0%u05D9%20%u05D4%u05E0%u05D7%u05D4%20%u05DC%u05E9%u05D1%u05D5%u05E2%u05D5%u05EA%20%22" link="%22http%3A//www.tara.co.il/%25D7%2598%25D7%25A8%25D7%2594/%25D7%2594%25D7%2598%25D7%2591%25D7%2595%25D7%25AA%22" theme="pink" target="blank" wrap="p" ]

אופן הכנה

1. מחממים תנור לחום גבוה ועוטפים את הסלק בנייר כסף.

2. צולים את הסלק בתנור עד שהוא רך מאוד. מצננים וחותכים לקוביות קטנות.

3. בקערה שמים לרוויה עם ג'ינג'ר ומלח ומערבבים במטרפה או בבלנדר מוט עד שמתקבל מרקם חלק.

4. מוסיפים את הסלק וטוחנים עד שמתקבל מרקם חלק מאוד. מעבירים לכוסות אישיות ומגישים קר.

לרוויה_p

[tobutton text="%22%u05E7%u05D5%u05E4%u05D5%u05E0%u05D9%20%u05D4%u05E0%u05D7%u05D4%20%u05DC%u05E9%u05D1%u05D5%u05E2%u05D5%u05EA%20%22" link="%22http%3A//www.tara.co.il/%25D7%2598%25D7%25A8%25D7%2594/%25D7%2594%25D7%2598%25D7%2591%25D7%2595%25D7%25AA%22" theme="pink" target="blank" wrap="p" ]

לאתר הבית של טרה

[tmwdfpad]