סלט חסות

סלט חסות | צילום: דניה ויינר
סלט חסות | צילום: דניה ויינר

מתכון לסלט עם מגוון חסות שישדרג לכם את חגיגת הבשרים של יום העצמאות. זהירות: אתם תרצו להכין אותו כל השנה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים

1 צרור חסה ירוקה

1 צרור חסה ירוקה מסולסלת

1 צרור חסה אדומה מסולסלת

1 צרור חסה חומה מסולסלת

1 חופן עגבניות שרי אדומות

וצהובות, חצויות

2 כפות חמוציות יבשות

לוויניגרט

3 כפות שמן

3 כפות חומץ בלסמי

2 כפות חרדל דיז'ון

אופן ההכנה

מסדרים את החסות זו מעל זו בקערה גדולה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים את מרכיבי הוויניגרט, מזלפים ומערבבים.

 

הכנה ומתכונים: מוטי חי הבשרים של זלמן, צילום: דניה ויינר, סטיילינג: דיאנה לינדר

Meda, הפרחים 17 רשפון, medashop.co.il

בלו בנדנה ה׳ באייר 52 תל אביב, 03־6021686

הבשרים של זלמן הוא אטליז המתמחה בטיפול מקצועי בבשר טרי הכולל פירוק ויישון של הבשר על חלקיו השונים. במקום מכינים גם מוצרים ייעודיים למנגל ונמכרים גם מוצרי גורמה נלווים (תבלינים, שמנים ומעדנים). שד' ירושלים 20 יפו; ניסים אלוני 10 מגדלי יו תל אביב