גרנולה ביתית מלוחה של שי-לי ליפא

גרנולה ביתית | צילום: אנטולי מיכאלו
גרנולה ביתית | צילום: אנטולי מיכאלו

כוהנת המזון שי לי ליפא עוזרת לכן לאכול בריא יותר עם מתכון לגרנולה ביתית - נשנוש גאוני, טבעי וטעים, גם ללא סוכר

88 שיתופים | 132 צפיות

 

החומרים ל־450 גרם

3 כפות שמן זית
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1/2 כוס שקדים פרוסים דק
1/2 כוס גרעיני חמניות קלופים
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/3 כוס שומשום מלא
2 כפות תבלין זעתר
1/2 כפית מלח

 

בלי לסבול או לצום: 6 טרנדים לוהטים שיעזרו לך לשמור על הבריאות

עוגיות טוויל בריאות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר

 

 

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית.

2. מוסיפים את כל החומרים ומטגנים 4-5 דקות תוך בחישה מתמדת, עד שהגרנולה זהובה.

3. מסירים מהלהבה ומצננים היטב.

4. שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.
המתכון מתוך "100% טבעי" (ידיעות ספרים)