גרנולה ביתית מלוחה של שי-לי ליפא
כוהנת המזון שי לי ליפא עוזרת לכן לאכול בריא יותר עם מתכון לגרנולה ביתית - נשנוש גאוני, טבעי וטעים, גם ללא סוכר
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל־450 גרם
3 כפות שמן זית
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1/2 כוס שקדים פרוסים דק
1/2 כוס גרעיני חמניות קלופים
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/3 כוס שומשום מלא
2 כפות תבלין זעתר
1/2 כפית מלח
בלי לסבול או לצום: 6 טרנדים לוהטים שיעזרו לך לשמור על הבריאות
עוגיות טוויל בריאות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית.
2. מוסיפים את כל החומרים ומטגנים 4-5 דקות תוך בחישה מתמדת, עד שהגרנולה זהובה.
3. מסירים מהלהבה ומצננים היטב.
4. שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.
המתכון מתוך "100% טבעי" (ידיעות ספרים)