לאמיצות בלבד: קוקטייל וודקה, וניל וצ'ילי של מסעדת טפאו
המיקסולוגים של מסעדת טפאו מפנקים עם מתכון לקוקטייל לוהט שיעשה לכן חגיגה בפה עם טעמי חריף ומתוק וישדרג לכן את הבילוי. לחיים
יין זה נחמד, בירה זה כיף, אבל מדי פעם מתחשק לשדרג את הארוחה עם קוקטייל מושקע באמת. מסעדת טפאו מציעה מאז 2002 מבחר קוקטייל מקורים וקלאסיים, אז ביקשנו מהמומחים שלהם שיפנקו אותנו במתכון לוהט שקל להכין. וזו התוצאה
עוד קוקטיילים שיכניסו אתכם למוד של חופשה טרופית:
או ד'תה: הפירותי המרענן
ספייקט סטרוברי שייק: המתוק העוקצני
מרגריטה אננס: הטרנדי והפוטוגני
אופן ההכנה:
1. שמים בשייקר נענע אנגסטורה וסוכר חום וכותשים את הכל.
2. מוסיפים:
30 מ"ל וודקה וניל
30 מ"ל ליקר צ'ילי
45 מ"ל סירופ ליים
נגיעה של ליקר בנדיקטין
נגיעה של מונין וניל
ו-30 מ"ל קאווה
3. משקשקים את הכל, מוזגים לכוס קופ או כוס מרטיני.
4. מבצעים חיתוך קל בצ'ילי ומחברים אותו לקצה הכוס.